Sistem n-dimensional

Oamenii continuă să meargă înainte și mai știți ce? Lor chiar le iese bine acest mers, pentru că una e să te lași să fii întristat de acțiunile lor, iar alta e să-ți lași orgoliu și cel mai important, identitatea, călcată în picioare! Nu fiți cei ce se supun. Una e să accepți o idee, un om pentru că corespunde viziunilor tale sau argumentele aduse sunt convingătoare și cu totul alta e să te lași supus așteptărilor străine!

Sincer vă zic, în experiența mea scurtă de „nu mai știu eu ce sunt” am întâlnit oameni extraordinari care au devenit robi ai situație și rutinei și oameni care fiind robi ai situație și rutinei cotidiene într-un final au devenit niște extraordinari inediți. Pare complicat probabil, dar e din simplu motiv și n-am să obosesc să mă repet niciodată, cu riscul de a părea banal, dar e complicat din simplu motiv că noi oamenii suntem diferiți, clădiți din circumstanțe și anturaje, devenim ceea ce devenim. Orice altă modificare de circumstanțe ne-ar fi dus într-o altă coordonată a acestui sistem multidimensional, unul totalmente complex.

Poate că nu vei fi totalmente de acord cu mine, sau poate că spun careva lucruri ce contravin viziunilor tale, dar avem ce avem! La final aș mai adăuga un simplu lucru, un îndemn și nicidecum o formă imperativă de adresare. Fiți exigenți în primul rând cu voi și după, dacă vă ajunge timp, oferiți din exigența voastră şi celorlalți.

Un om deștept spunea: „Poți schimba lumea schimbându-te pe tine”. Păi tu chiar poți schimba lumea de unul singur. Spor om bun, iar eu îți spun că tu ai toate șansele să fii un extraordinar inedit. Fii fericit, om bun, iubit și iartă!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s