Valori luate de mână

Eu totuși îi voi apuca de mână doar pe cei care împărtășesc aceleași valori cu mine. Voi merge înainte doar cu cei care merg în aceeași direcție și le voi deschide sufletul mai mult doar celor care știu că îmi vor păstra valorile. Acei colorați ai sufletului meu.

Pe ceilalți, le voi ține la distanță. În dependență de posibilitate, personalitate și comportament… distanța va fi diferită de la om la om.

Chiar și cei mai luminoși oameni au nevoie de spațiu pentru a-și încărca bateriile. Chiar și cei mai luminoși au nevoie de liniște de la influențe mai puțin pozitive asupra personalității lor. Chiar și cei mai luminoși nu sunt veșnici. Chiar și cei mai luminoși mai sunt influențați aiurea.

Eu îi vreau și îi țin aproape pe cei care privesc cu mine în aceeași direcție și acționează ca atare. Oameni care pun valorile pure mai presus ca egoul, egoismul, egocentrismul, materialismul, minciuna, trădarea, ura, presiunea și oricare alte valori ce mă descurajează și storc de energie.

Oamenii mei sădesc bunătate. Oamenii mei sădesc lumină. Oamenii mei sădesc dragoste, armonie, libertate, fericire, empatie, susținere, simplitate, pozitivism, optimism, succes, inteligență emoțională, dezvoltare, diplomație, înțelepciune, zâmbete, pupuri și în mare parte, mai mult… emoții pozitive.

Oamenii mei … sunt oamenii mei. Și cu ei mă voi lua de mână. Cu ei ne vom lua de mână valorile comune și vom merge sigur înainte.

Semnat de Creion colorat

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s