Dar totuși

De la un timp chiar toate tind să devină rutină, dar absolut orice tip de activitate. Nu contează chiar deloc nivelul tău de implicare, numărul de oameni cu care interacționezi sau tipul de activitate pe care o faci. Atâta timp cât nu introduci momente diferite între momente periodic identice, tinzi să devii cumva acel bou ce trage în plug. Poate nu chiar cea mai bună comparație aleasă, dar cui îi pasă?

Omul oricum are nevoie de schimbare, de una temporară cel puțin. Şi poate din nou  voi face nu cea mai reușită comparație, dar totuși, eu personal cred că tu sau eu, sau un oarecare ea sau el, nu mănâncă zi de zi aceleași bunuri, aceleași bucate. Până şi acel vin roșu, demisec, consumat în mod repetat, tinde să devină un obicei prost şi un viciu periculos şi nu mai tinde să rămână un lux.

Ideea că anume în acele momente de criză când rutina te apasă, anume atunci e timpul să faci mici schimbări, de regim, de momente, de locuri, de circumstanţe, de oameni la urma urmei. Totuşi eu cred că în viaţa ta, tu personal contezi un pic mai mult pentru tine decât oricine altcineva. Azi mai scurt, mai neutru, mai sincer. Te-am cuprins om bun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lansează un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: