Oamenii

Nu-i deloc depresiv. E anume așa cum este, din simplu motiv că oamenii și prostiile lor. E anume așa, realistic, dar o dragoste e imposibil de câștigat.

Poți fi extraordinar de frumos, blând și grijuliu. Posibil să fii mereu aproape și să oferi oamenilor suport și atenția ta. Poți propune omului necontenit ajutor, să-i amintești de existența ta, sau invers, încercând să nu fii intruziv, plictisitor și să păstrezi distanța, demonstrând mândrie și simpatie. Evident că ea(persoana) va observa toate acțiunile pe care le întreprinzi și cel mai probabil îți va mulțumi pentru faptul că tu ai devenit îngerul ei păzitor, secretarul personal sau un VIP asistent.

Înțelege un singur lucru, iubirea nu se capătă așa, nu se cerșește, ea nici nu-i răsplata unei munci bine făcute. Dragostea singură se întâmplă. Ea ori există, ori nu. Atâta-i tot. Nu există nici o formulă matematică și nici o metodă de atingere a scopului propus. Va trebui să te împaci cu faptul că omului ori i  s-a aprins scânteia în suflet ori nu. Ea(persoana) observă tot, dragul meu cititor, pur și simplu pentru ea tu nu ești acel deosebit. Poți să câștigi orice, încrederea unui om, respectul, recunoașterea, numai nu iubirea. Chiar dacă vei visa foarte, foarte tare la acest fapt, chiar dacă vei depune tot efortul de care ești în stare și vei aduce la picioarele ei toate bogățiile lumii, iubirea unui om nu poate fi câștigată. Ea ori este, ori nu e. Atâta-i tot. Punct.

2 gânduri despre „Oamenii

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: