Indicator

De parcă aș merge pe centura unui oraș, de fiecare dată am senzația că revin la unul și același lucru fără să-mi dau seama că ar fi fost bine dacă viram la stânga și într-am în oraș. Toate îs din cauza acelui indicator care interzice virarea la stânga, de parcă ar veni cineva de pe contrasens. Tot mergi pe cerc, combustibilul mașinii e pe terminate deja, benzinăriile de pe centură au fost interzise, iar eu continui să merg pe ea. De parcă la marginea acesteia m-ar aștepta fericirea.

Sincer vă zic, din cauza unui indicator care practic cade jos, e vai și amar de el, merg pe centura aceasta, s-o ia dracul. Din acest motiv deja-vu-ul pe care îl am tot mai frecvent îmi creează senzația că am ajuns din nou la etapa aia de drum când mă simt rău, cu adevărat mă simt rău și prost, în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare minută. Acea perioadă când zâmbești, dar ai vrea să plângi, acel sector de drum când vorbești într-un, dar ai vrea să taci, acel moment când te prefaci fericit, dar cu adevărat ești trist și obosit. O rutină infinit de proastă de așteptări.

Tot merg și iau alți oameni în mașina mea, iar alții aleg să coboare la acel indicator. S-a adeverit că dacă mergi pe jos, poți să virezi ușor la dreapta, iar după să o tragi pe stânga și să mergi în oraș. Atrași de unul, ratăm celălalt, ce ne obligă să virăm necontenit în oraș. Banal, știu, dar cum să procedez, când iată se apropie o furtună iar eu stau lângă indicatorul vechi de pe centura orașului. Eu gata, mulțumesc. Atât. Punct.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s