Rezonanță

Pentru toți cei care te cunosc, ești diferit om bun. Cu cineva ești victimă. Desigur că fără litri de sânge și strigăte, un om frumos, rafinat, nervos, dar complet dezorientat și spulberat în interior. Nu poți să duci o țigară la gură din cauza mâinilor tremurânde, transpiri, de parcă ai fi petrecut toată viața între patru pereți.

Cu cineva ești un călău, și îți poți permite totul, de la distrugerea morală până la căscatul deschis cu gura plină. Cu cineva, strălucești în lumina felinarelor din apropiere din cauza lipsei de spoturi, o persoană la un milion, inaccesibilă, clasică, închisă. Cu altcineva sângerezi ca o oaie, în capul tău având doar gunoaie, ca și când n-ai ști cum să gândești deloc.

Cu cineva te vei simți frumos și solicitat om bun, iar cu altcineva te vei simți în mod necondiționat singur. Unii dintre ei nu-și vor aminti când ai o zi de naștere, iar alții vor cunoaște sau cunosc deja toată povestea ta, știu că îți place să porți un ceas pe mâna dreapta și de multe ori poți să-ți pui jacheta pe dos când te grăbești.

Într-un fel sau altul, eu, tu, noi toți n-ar trebui să ne pierdem în această gloată. Nu vă pătați cele mai bune calități ale voastre și nu le vindeți pentru o promisiune falsă de a vă suna înapoi sau alte macaroane din aceeași categorie. Trebuie să cunoști om bun cine ești tu cu adevărat, echilibrând cumva comportamentul tău exceptând din calcule căderile idioate de dispoziție și oameni care au tendința să vă provoace doar stări de nervi și rezonanță de creier. Trebuie să ne învățăm să divizăm liniile noastre de start de capcane, oamenii de groază de acei oameni lumină, de acei oameni ai noștri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s