Revin-o

Și nu e despre un om anume. Și nu e despre a scrie corect, logic, gramatical și morfologic bine formulat. E anume despre momente, e anume despre acele perioade care vin de obicei toamna, sau poate că deobicei, dar chiar contează mai puțin. E despre a exterioriza niște lucruri subtile. E despre piesa aia a lui  Carla’s. De fapt dacă a concluziona cele mai sus menționate, e despre a tuna și a le aduna pe toate. Era o vorbă, necazul nu vine singur.

Am o frază, pe care am tupeul să le-o zic oamenilor mei regulat, periodic, iar dacă mai specific, cam odată la 2-3 luni. ”Eu gata nu mai pot”. Eu gata nu mai pot este anume despre mine la moment. Chiar dacă această postare nu strânge 100 de like-uri și 1000 de vizualizări, eu am s-o distribui. Azi e anume despre ”ce” simt eu, despre ”cum” simt și e despre ”de ce” simt eu așa lucruri. Da, poate că tu, sau dumneata, nu te regăsești acum în cele scrise, dar revin-o aici peste o lună, sau peste un an.

Anume periodic, anume despre faptul că tot ce suntem noi este. Eu știu că e-o neclaritate, dar scuzat să fiu. De când lucrurile scrise ar trebui să fie clare, dacă noi ochi în ochi nu ne putem înțelege? De când eu ar trebui să înțeleg azi și de când tu ar trebui să înțelegi tot azi mesajul? N-ar fi sens dacă am înțelege și am fi înțeleși din prima. Eu astăzi gata nu mai pot. Eu astăzi punct. Eu astăzi atât.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s