Introducere

Cred eu că din toate lucrurile pe care nu le-am spus, ceea ce urmează să vă relatez este cel mai important. Niciodată n-am fost bun la introduceri, iar conținuturile pe care încerc să le ofer sunt deseori atât de dezbinate de sens, încât singur nu mai înțeleg spre ce tind. Sunt un extrovertit acut, dar am perioadele mele când felul meu de a fi e unul exagerat de controversat. Oamenii care mă cunosc știu deja că sunt un fel de haos, o amestecătură de momente care vin și pleacă. Sufletul îmi este, dacă el există în general, o sinusoidă incontrolabilă. Osciloscop, am mai spus.

Tot ce fac, pe departe poate fi numit poveste, iar oamenii cu puteri supranaturale, dacă aceștia ar fi existat cu adevărat, ar fi spus că viitorul meu îl văd în ceață. O zic, pentru că tot ce fac, tot ce-am făcut și posibil că și tot ce voi face, este o improvizare de proastă calitate. Mereu am tins să caut căi mai lungi, spre oameni și inimile lor. Cu gândul că poveștile pe care le pot povesti după au să fie mult mai interesante. Și știți ce, rămân la introduceri. Viața mea în general este o lungă introducere, despre tot și despre nimic. Oamenii mei sunt introduceri, oameni care abia de-au intrat în povestea mea sub nume viață, că uite nu mai sunt.

Sunt un fel de om, că dacă aș fi fost artă, aș fi fost pictură și aș fi aparținut stilului avangardism. Din păcate nu sunt eu pictor și nici artă nu sunt. Sunt om, o lungă, scurtă viață-introducere. Om care vrea totul și care nu are nimic. Aș fi căutat o cale mai scurtă spre inimile oamenilor și aș fi trecut categoric la narațiune, dar nu-i despre mine. E despre lucrurile care nu le-am spus. Cu conjugarea și acordarea verbelor tot stau prost. Te-am cuprins om bun. Parcă atât, punct.

Reclame

Un gând despre &8222;Introducere&8221;

  1. Controversate boabele astea de cafea… paradoxal, avangardiste… Neașteptat de banale, totuși, măcinate, dau un gust deosebit.
    Bineînțeles, pentru cei care știu să-l savureze și să vadă dincolo de introducere.
    Câteodată nici nu e nevoie să mai conjugi verbele. De fapt, câteodată e mai bine fără.
    Be blessed, sensitive soul!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s