Acceptă-te

Oameni care să te accepte așa cum ești, vor exista numai atunci când vei putea să-l accepți pe acel „tu” din oglindă, și după să-i accepți și pe ceilalți.

…, iar oamenii pe care cândva îi ignorai și te ignorau, astăzi au toate șansele să-ți devină prieteni și invers. Oamenii cresc, oamenii se schimbă și se schimbă la rândul ei și compatibilitatea lor cu alții. Vorbeam despre maturitatea sufletului omenesc, e același lucru. De fapt relația sub orice formă a ei este o intersecție a felului tău de a fi cu felul de a fi al altui om și dacă aceasta nu există, înseamnă că asta e. Tot ce trebuie să faci în acest caz e să-ți continui calea.

Maturitatea sufletească are farmecul de a deschide noi orizonturi să știi, unul din ele fiind libertatea, libertatea de a iubi fiecare nouă zi din viața noastră, indiferent de locul ei în săptămână, în lună, în an sau în viață. O mică piesă din puzzle-ul nostru. Cineva spunea că trebuie să prețuim nu zilele din viața noastră ci viața din zilele noastre. Eu azi nu eu, eu azi subscriu, eu azi vă îndemn să oferiți viață fiecărei zile în care trăiți. Punct, parcă atât.

2 gânduri despre „Acceptă-te

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: