(re)Introducere

— Cum a început totul?

— În 2016 lucrurile arătau în felul următor:

Sunt momente care trebuie trăite în singurătate, dar nu mult timp. Totul e trecător în viața asta și o să vină un moment dat când și noi ne vom descompune mai repede ca deșeurile de plastic pe care le aruncăm pe lângă coșul de gunoi. Cred că am uitat să fim sinceri în primul rând cu noi.

Eu am încercat și se primește o amestecătură de idei și gânduri, nu știu chiar ce o să iasă din această încercare de a scrie din nou. Ideea că am încercat să revin, chiar am nevoie.

Eu iubesc notele astea pesimiste, ele sunt un pic mai realiste după mine. Încerc să fiu mai trist uneori, adică de fapt sunt implicit trist. Probabil asta e soarta oamenilor de felul meu, probabil e din motiv că iubim prea sincer și conștientizăm că ne este irosită dragostea și efortul, mai bine eram ignorați.

Am uitat un pic cum se scrie, dar cred că recapăt înapoi competențele. Ideea nici nu constă în a face ceva pentru voi, scuze pentru egoism, dar de fapt acum o voi face mai mult pentru mine. Așa un psiholog din coduri binare, și o cafea la îndemână.

Azi mai scurt, azi așa. V-am cuprins.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lansează un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: