Verb.

Eu nu la toți povestesc povestea mea, iar ceea ce scriu pe blog e cam un procent din toată avalanșa de trăiri pe care o am. Când cineva zice că sunt prea sincer cu voi, acel om nu mă cunoaște cu adevărat. Una-i clar, banal și spus de-atâtea ori, oamenii vin și pleacă. Eu știu că tu o să te regăsești în haosul meu de cuvinte din această zi, scris aici. Pentru că tu azi ai reușit s-o faci. M-ai intrigat, m-ai atras, eu vreau să cunosc povestea ta.

De la un timp am încetat să mai spun oamenilor cine sunt și am început să-i ascult. Eu iubesc poveștile oamenilor deosebiți. Tu ești unul din ei. Sigur, azi aștept răspunsul tău, sigur vreau să descopăr un nou univers infinit, iar tu ești mai infinit ca infinitul. Doamne câte nuvele scurte am citit că astăzi sunt gata să încep un nou roman cu multe volume să citesc. Poveștile scurte sunt într-atât de banale că uneori deja provoacă convulsii. Nu-i decisiv, nu-s trist, sunt excitat. Săptămâna viitoare voi fi cu reședința în alt oraș, într-un alt capăt de țară, cu alți oameni și cu noi culmi care vor(verb) cucerite, dar sunt sigur de un lucru, eu încă am să vă frapez prin tot ce urmează.

Urmează și o serie nouă de oameni pe care îi voi dezamăgi, nu prin felul meu de a fi, ci prin felul lor de a aștepta, dar dacă asta-i răsplata care trebuie s-o ofer pentru a mai inspira câțiva oameni, sunt gata să o fac. Asta-i scopul echilibrului, răul și binele mereu stau pe unul și același cântar, balanță perfectă a vieții de muritor pe care o ducem. Voiam să-ți spun mulțumesc, pentru că așteptam să mă ajute un om, să mă inspire un om, să mă consoleze un om, să mă înțeleagă un om, cu toate sarcinile s-a isprăvit altcineva, matematic nu s-a schimbat nimic și asta-i important. Scop realizat, poveste finalizată. Mulțumesc. De la început.

Un gând despre &8222;Verb.&8221;

  1. Pe mine m-ai impresionat de multa vreme ,omule frumos !
    Îți mulțumesc că îmi faci dimineața frumoasa prin simplul fapt că atunci când ajung la munca , lângă o cafea ,te citesc pe tine ! Pentru mine asta înseamnă liniște!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s