Iluzie

Iluzii de scânteie, oameni greșiți, chiar dacă încerci să fii orientat în astă lume, sunt oameni buni pentru că suntem cu toții buni, dar astăzi înțelegi că în viața ta acest om bun apune. Nu-i despre a avea ocazii dacă acesta este omul tău și nu-i despre anumite zile potrivite. Dacă-ți oferă acesta măcar un singur semn, să știi că altele vor mai veni pe urmă. Nu sunt trasee clasice, noi toți știm acest lucru, dar totuși câteva modele noi avem, ele există.

Astăzi am încercat, verificat, a fost un ultim semn, poet din mine, semn că nu, dar nu-i despre semne. Eu mâine, azi, am încercat, dar cine știe. Sunt compatibil cu un om anume? Probabil da, sau nu, probabil astăzi nu, dar poate mâine? Noi toți, eu, tu, el, ea, ei, ele, presimt finalul cică neașteptat. Eu astăzi încercat, probabil mâine. Nu sunt rimat, nici paralel și nici îmbrățișat. Sunt oameni de început și de final sunt oameni, dar sunt și cei ce fără rimă vor rămâne. Nu sunt dator la nimeni, asta știu, mă strădui să nu fiu dator la nimeni. Nu sunt poet, nu sunt ce sunt, iar cine sunt, sunt nimeni.

Am înțeles un lucru important, dacă să ai ocazii să fii tu, fii tu și așteaptă ziua ta de mâine. Nu fi sindrom, nu fi aluzie deșartă. Nu fi măcar nici ceea ce nu ești. Mai bine fii ce ești, chiar dacă ești un nimeni. Un nimeni este mai iubit decât tu crezi. Iluzie ai fost, am înțeles, dar nu e despre lucru, întâmplare. Ori astăzi ești ori astăzi nu mai ești, eu mâine oricum voi ține drum spre mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: