Obiect(ivitate)

Cred că ăsta e începutul unei povești, atunci când să fii cum ești pentru o eventuală devenire e cea mai bună circumstanță. Când cartea unui scriitor a început cu o linie de dialog? Am devenit mai obsedați de monologuri ultimul timp și asta-i despre singurătate mai mult decât despre meditații. Cred că putem să începem de la origini. Într-o bună zi o să scriu o monografie despre cum e să fii un timid care a reușit să rateze ultima șansă la o existență normală doar din motiv că acesta credea cândva prea mult în obiectivitatea emoțiilor omenești. Noi nu iubim ca înainte ca pe timpuri, pentru că totul în jur se schimbă.

E rupt din context, dar bunelul meu s-a căsătorit după trei săptămâni de când a cunoscut-o pe bunica, au trăit 49 de ani împreună, după care circumstanțele i-au spus că atât a fost.

Dor de bunica în așa momente, cumva inconștient aleg să am în jurul meu doar fete care seamănă cu ea, dar ca ea nu sunt. Sunt singur, dar sunt bine, atâta timp cât imaginea ei încă plutește în cer, pot să încep să vă spun povestea mea și a ei. Cred că ăsta și va fi începutul acestei povești, atunci când dacă ești cum ești e cea mai bună circumstanță devenirii tale.

Un gând despre „Obiect(ivitate)

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: